The Teepee-way: sharings in groepen en teams

The Teepee-way is een teaching over communicatie binnen teams en groepen. Wat kunnen wij leren van de manier van communiceren van indigenous cultures? En hoe pas je dit toe tijdens een teamcoachsessie bij Paardencoaching?

The Teepee-way is bedoeld als specialisatie voor Paardencoaches. Je leert een nieuwe vorm van teamcoaching om toe te passen bij Paardencoaching.

Een deel van de training vindt plaats in een teepee. De ronde vorm van een teepee zorgt dat iedereen gelijkwaardig in een cirkel zit. Communicatie gaat in respect waarbij we naar elkaar luisteren. Tijdens de sharings in de teepee wordt iedereen uitgenodigd open, oprecht en kwetsbaar te zijn. De sharings wisselen we af met het werken met paarden.

Over ons

Center Stone Paardencoaching organiseert deze training samen met Josine Hesselbach. Beiden zijn wij in de leer bij Chief Dancing Thunder van de Susquehannock Tribe. Josine is healer en Cranio Sacraal therapeut. In dit werk komt zij vaak fysieke spanningen in het lichaam tegen door onderdrukkingen in het emotionele veld. Zij heeft zich gespecialiseerd native communicatie.

Datum

Zaterdag 9 mei 2020, van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten

De kosten voor deze teaching bedragen € 275,- exclusief btw

Locatie

Drenthe