Tarieven 2020

Met paardencoaching worden er veel lagen aangeraakt en in beweging gezet. Om alles te kunnen integreren in je leven zijn vaak meerdere sessies nodig. Na de eerste coachsessie geeft de paardencoach jou een vrijblijvend advies over hoeveel sessie er nodig zijn.

Tarief voor de eerste sessie
(individuele coaching)

De tarieven voor de eerste paardencoachsessie (1,5 uur) bij Center Stone bedraagt € 105,- exclusief btw. Hiervoor krijg je:

  • begeleiding van een gecertificeerd paardencoach.
  • inzet van een betrouwbaar coachpaard tijdens de sessie.
  • intakegesprek voordat de sessie begint zonder paard (ongeveer 30 minuten). Je mag kiezen om hiervoor een aparte afspraak te maken of om dit te doen alvorens de eerste sessie.
  • privésessie van ongeveer 1 uur met een paard. Afhankelijk van het coachingsproces kan dit soms langer of korter duren.

Vervolgsessies

Vaak zijn er meerdere sessie nodig om goed tot de kern van een thema te komen. Een vervolgsessie duurt gemiddeld 1 uur. Het tarief voor een vervolgsessie bedraagt € 75,- exclusief btw per sessie.

Teamcoaching

Teamcoaching is maatwerk. Hiervoor geldt een ander uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers en wensen.

Deeleconomie

Center Stone gelooft in het principe van de deeleconomie en gezamenlijke co-creatie. Dit houdt in dat het ook mogelijk is om van de diensten van Center Stone gebruik te maken in ruil voor een dienst of product dat jezelf aanbiedt. Voorwaarde is dat Center Stone het kan gebruiken en de waarde ongeveer overeenkomt met de tarieven van Center Stone. Informeer naar de mogelijkheden.